Mr

Sam Band

Partnereink, akiket szívesen ajánlunk!


Farkas Stefán - Ceremóniamester


"A tíz ceremóniamesterként töltött évem alatt mindig azt értékelték velem kapcsolatban a párok, hogy pontosan azt kapták, amit elvártak tőlem. Ezt ígérhetem Nektek is."


LINK

Testimonial 2

Légner Zoltán - Fotós


"Fényképeimmel a múló pillanatot igyekszem képbe sűríteni, megmutatni az érzelmeket, megragadni a törékeny jelent. A jó fényképhez elengedhetetlen a szimpátia, a bizalom és az elfogadás. Igazán jó képek csak így születhetnek meg. Remek hangulatban, felszabadult képeket készíthetünk."


LINK

Testimonial 2

Agárdi Gábor - Fotós


Életed szerelmével összekötni sorsodat egy komoly döntés. Mindenki törekszik arra, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha pontosan tudod, kik azok az emberek, akiket magatokhoz közel engedtek. Egy fotós, aki egész nap veletek lesz, figyeli a Ti és vendégek minden mozdulatát, az eseményeket miközben ő maga diszkréten a háttérben marad.


LINK

Testimonial 2

Illés Péter - Ceremóniamester


Ceremóniamesterként az együttműködés, a kommunikáció és az élmény hármas egységében irányítom a háttérben futó munkát, kommunikálok a vendégekkel, és felépítem az eseményeket úgy, hogy azok mindenki számára élménnyé váljanak. Az esküvőkön nekem a tökéletes megvalósítás mellett a hangulat és a stílus a legfontosabb.


LINK

Testimonial 2

Hunyi Péter - Ceremóniamester


A fontos pillanatokért.
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult időt a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.


LINK

Testimonial 2